A Permanent Shadow från Barcelona sjunger om ett destruktivt förhållande på senaste singeln Number one fan.
Låten i sig bygger på frågan ”Kan man gå tillbaka i tiden för att fixa saker som ligger fast i det förflutna?” som frontpersonen CP Fletcher ställt sig och helt enkelt gjorde en låt om.

Popmuzik Lover Patreon

Resultatet i sig är en medryckande poplåt som andas retropop med kombinationen av liveinstrument och elektronisk musik. Jag tyckte i alla fall att låten både var härligt nostalgisk i stilen, samtidigt som den kändes ny och fräsch och skönt medryckande.

Om singeln berättar Fletcher:

”Jag brukar inte skriva texter om personliga relationer. Jag är mycket mer bekväm med att skriva om tsunamis, självhjälpsguruer, religion eller företagsvärlden.”

Number one fan släpps tillsammans med en musikvideo som du kan se här nedan.

A Permanent Shadow

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011