Till en mjukt och behagligt beat och en drömliknande produktion släpper duon Gärdet singeln Friday feeling. En låt som helt enkelt ska fånga känslan av fredag. Att glömma ens bekymmer och bara låta musiken föra dig med ut på dansgolvet och dansa till tonerna.

Nordiska Favoriter

Resultatet av Friday feeling är funkig och förförisk pop som sätter stämningen för inte bara fredagen, utan hela helgen. Den där perfekta helgen med iskall cocktail och snygga moves på dansgolvet. Precis så som en helg ute ska vara.

Om singeln berättar Gärndet för bloggen.

Friday feeling är den första låten vi skrivit tillsammans på plats i studion.
Vi har under året bott på olika håll. Frida i Stockholm där hon pluggat musikproduktion på Folkhögskola och Martin först i Piteå och sedan utanför Gävle. Så det mesta arbetet har skett på distans där vi skickar filer och texter med mera fram och tillbaka.
Denna låt gjorde vi däremot tillsammans på plats i Martins studio utanför Gävle.
Vi fick enorm feeling av instrumentalen och kände känslan av en fredag, när man kommit hem från jobbet/skolan, ätit mat och fixat till sig för att alldeles strax åka och träffa vännerna för att ha en trevlig kväll. Det är den känslan vi vill beskriva med låten. Känslan efter jobbet/skolan, före festen. Vi hade enormt roligt när vi gjorde låten.”

Med Friday feeling följer Martin Löf och Frida Krantz upp den synthiga och medryckande singeln Separate ways från förra månaden.

Gärdet

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011