Jag hade så gärna velat vara en fluga på väggen i studion när DYLVN skapade Johnny D. Lekfullheten är på topp och det känns som artisten haft ett tydligt tema, nämligen Johnny Depp i Pirates of the Caribbean. Till gitarrdriven produktion och R&B-influerade beats andas singeln kaxighet och attityd. Texten talar om vikten att inte döma någon för fort och lyssna in hela personligheten istället för hoppa till förhastade slutsatser och utgå från tidigare erfarenheter.

DOLBY ATMOS

”Jag kan inte berätta hur många gånger jag har träffat någon ny och samtalet är så torrt från den motsatta änden. Allt du säger eller gör talas rakt igenom dem eftersom de tror att du är precis som resten av dem och har inget att tjäna på att prata med dig. Den här låten handlar om att inte glömma någons sanna färger på ditt första intryck”

DYLVN

Släppet ackompanjeras av en snygg musikvideo som matchar det lekfulla temat.

DYLVN

Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011