Jannicke Berg de Flon är i grunden en musikalartist som bland annat tagit sin kandidatexamen vid Musikkteaterhöyskolen i Oslo 2018, samt varit med i uppsättningar som Urinetown, Fanny och Alexander, Hair och Company.

Svensk Pop Apple Music

Men nu är det pop som gäller, när Jannicke släpper debutsingeln Feelin free. Inledningen känns som öppningen av ett ledmotiv till en James Bond-film. Det är dramatiskt och snyggt tillsammans med sångerskans starka röst. Låten blommar snabbt ut i ett mer medryckande arrangemang. Där stora pukor, lekfulla pianon och brass skapar magi som för tanken till 60-talets popscen.
Själva berättelsen i låten handlar om att lämna ett dåligt förhållande bakom sig och ha modet att gå vidare. Hence Feelin free.

Feelin free är skriven av Magnus Fagerström, Anna Lennartsson och Sandra Albertus och kom till under ett låtskrivar-camp som arrangerades av Linnéuniversitetet.

Följ Jannicke Berg de Flon på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011