Jannicke Berg de Flon är i grunden en musikalartist som bland annat tagit sin kandidatexamen vid Musikkteaterhöyskolen i Oslo 2018, samt varit med i uppsättningar som Urinetown, Fanny och Alexander, Hair och Company.

Favoriter Apple Music

Men nu är det pop som gäller, när Jannicke släpper debutsingeln Feelin free. Inledningen känns som öppningen av ett ledmotiv till en James Bond-film. Det är dramatiskt och snyggt tillsammans med sångerskans starka röst. Låten blommar snabbt ut i ett mer medryckande arrangemang. Där stora pukor, lekfulla pianon och brass skapar magi som för tanken till 60-talets popscen.
Själva berättelsen i låten handlar om att lämna ett dåligt förhållande bakom sig och ha modet att gå vidare. Hence Feelin free.

Feelin free är skriven av Magnus Fagerström, Anna Lennartsson och Sandra Albertus och kom till under ett låtskrivar-camp som arrangerades av Linnéuniversitetet.

Följ Jannicke Berg de Flon på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.