Billie Eilish överraskade oss med två nya låtar denna vecka. Kanske det bästa med dagens streamingtjänster i och för sig. Att det bara är att trycka ut när låtar är färdiga.

Popmuzik Podcast

Låtarna TV och The 30th släpps som tvåspårssingeln Guitar Songs. Lite mer avskalade och akustiska. Kanske Taylor Swift även inspirerat Eilish att gå inåt till ett mer organsikt sound?
Låten TV hade artisten premiärspelat under en konsert i Manchester förra månaden, men The 30th är helt ny för oss alla.

Bägge låtarna är producerade av Billies bror Finneas, som även skrev låtarna tillsammans med systern.

”Finneas och jag ville verkligen att dessa skulle bli dina så snart som möjligt. Så här är de!! Att framföra TV på turnén var en sådan höjdpunkt för oss också, så vi tog ljudet från första kvällen när vi spelade det i Manchester och la in det i låten. Jag får rysningar varje gång jag hör det. Hoppas du gillar låtarna och tack för att vi fick dela vår musik med dig.”

Här kan du se en kort intervju med Zane Lowe från Apple Music, där artisten berättar mer om låtarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.