Billie Eilish överraskade oss med två nya låtar denna vecka. Kanske det bästa med dagens streamingtjänster i och för sig. Att det bara är att trycka ut när låtar är färdiga.

Popmuzik in Dolby Atmos

Låtarna TV och The 30th släpps som tvåspårssingeln Guitar Songs. Lite mer avskalade och akustiska. Kanske Taylor Swift även inspirerat Eilish att gå inåt till ett mer organsikt sound?
Låten TV hade artisten premiärspelat under en konsert i Manchester förra månaden, men The 30th är helt ny för oss alla.

Bägge låtarna är producerade av Billies bror Finneas, som även skrev låtarna tillsammans med systern.

”Finneas och jag ville verkligen att dessa skulle bli dina så snart som möjligt. Så här är de!! Att framföra TV på turnén var en sådan höjdpunkt för oss också, så vi tog ljudet från första kvällen när vi spelade det i Manchester och la in det i låten. Jag får rysningar varje gång jag hör det. Hoppas du gillar låtarna och tack för att vi fick dela vår musik med dig.”

Här kan du se en kort intervju med Zane Lowe från Apple Music, där artisten berättar mer om låtarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.