Den brittiska duon Seafret återvänder till bloggen med singeln Hollow. Här bjuder Harry Draper och Jack Sedman oss på en vacker låt som handlar om att förlora någon nära. En tanke som föddes ur pandemin när många förlorade sina nära och kära.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar Sedman för bloggen:

”Mina morföräldrar har alltid varit det par som hela min familj strävar efter att vara. De hade i princip det perfekta paketet och har alltid varit grunden i vår familj. Jag undrade ofta hur det skulle vara om vi skulle förlora en av dem och hur det skulle vara/hur vi skulle klara oss. Den här låten inspirerades av den känslan.”

Resultatet är vackert i uttryck och med stora känslor i sången. En emotionell låt som definitivt kommer att beröra.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011