Carly McClellan aka CARR släpper sin attityd-fyllda singel Bed Head. Starkt influerade av pop-punk från sent 90-tal och tidiga Green Day och Avril Lavigne är hennes nya singel en välarbetad, rå och grymt stark låt som lämnar en hungrande efter mer. Den New Jersey-födda singer-songwritern utforskar teman som vårdslös lust och kortlivad tonårsromantik. Refrängen är starkt gitarr-driven och leds av CARR:s catchy vokaler där hon bekänner att ”I’m in your bed let’s make a big mess I could give you Bed Head .”

Följ på Apple Music

”Jag skrev Bed Head som en rolig låt som får dig att vilja dansa runt i ditt sovrum. Den är fräck, flirtig och har en humoristisk dubbelsinnighet som jag älskar.”

CARR

Projektet CARR föddes ur tristess och artisten visade upp sitt sound med debutalbumet I’m Just Bored från 2021. Ett levande, ärligt och energiskt verk som fann CARR att producera korta catchy indierocklåtar som var fulla av ångest och passion. Hon använder musik som den renaste formen av självuttryck, och är inte rädd för att säga hur hon mår. 

Tillhörande smått galna video ser ni här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.