Carly McClellan aka CARR släpper sin attityd-fyllda singel Bed Head. Starkt influerade av pop-punk från sent 90-tal och tidiga Green Day och Avril Lavigne är hennes nya singel en välarbetad, rå och grymt stark låt som lämnar en hungrande efter mer. Den New Jersey-födda singer-songwritern utforskar teman som vårdslös lust och kortlivad tonårsromantik. Refrängen är starkt gitarr-driven och leds av CARR:s catchy vokaler där hon bekänner att ”I’m in your bed let’s make a big mess I could give you Bed Head .”

”Jag skrev Bed Head som en rolig låt som får dig att vilja dansa runt i ditt sovrum. Den är fräck, flirtig och har en humoristisk dubbelsinnighet som jag älskar.”

CARR

Projektet CARR föddes ur tristess och artisten visade upp sitt sound med debutalbumet I’m Just Bored från 2021. Ett levande, ärligt och energiskt verk som fann CARR att producera korta catchy indierocklåtar som var fulla av ångest och passion. Hon använder musik som den renaste formen av självuttryck, och är inte rädd för att säga hur hon mår. 

Tillhörande smått galna video ser ni här!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.