Den belgiska synthpopduon Munatix är tillbaka med ännu en singel innan året är slut. Senast vi hörde dem här i bloggen var förra månadens singel Fool around. Nu heter singeln Dancing hard och här bjuder Ricky och Josh oss på klassisk synthpop-produktion med stark melodi tillsammans med lekfull känsla i arrangemanget. Den där lekfullheten avspeglas även i texten som handlar om en vacker, solig vårdag. Du vet när solen skiner och luften är fisk och klar. Med andra ord så bjuds vi på en riktig må-bra-låt.

Apple Music Svensk Pop

I musikvideon kan vi se bandet ute i naturen spela låten uppe på ett berg. En video som definitivt fångar känslan i låten.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.