Popfenomenet Ruel återvänder med den grubblande singeln GROWING UP IS _____. Artisten säger att han under en tid funderat på vilken typ av person han vill vara och nya singeln är ett försök att lista ut det. 

KMR Studios

”Jag lyssnade på mycket sorglig musik och tänkte, vad gör jag ens? Jag kände mig lite värdelös. Jag vet att jag är född att vara låtskrivare och musiker, det är vad jag älskar och ska göra. Men jag har försökt ta reda på vilken typ av person jag vill vara när jag gör det. Den här låten och de nya låtarna som kommer har kommit ifrån att jag är vaken mitt i natten och tittar i taket och tänker: Vad är mitt syfte? Varför är jag här? Vad är det bästa sättet att leva livet?”

Ruel

Låten inleds med en frodig reverb-tung ljudbild, sångaren som är känd för delikat drömpop med en bitterljuva refränger fortsätter på samma spår. Men gräver som sagt djupare in i sin existens och talar om upprymdheten och smärtan av att övergå till vuxen ålder.

GROWING UP IS _____ kommer tillsammans med en live-video där Ruel och hans band spelar låten live på Filmworx i Melbourne. Enligt ett pressmeddelande är nya singeln en av många från kommande platta som skapats tillsammans med låtskrivaren PJ Harding, M-Phazes och Julian Bunetta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.