Popfenomenet Ruel återvänder med den grubblande singeln GROWING UP IS _____. Artisten säger att han under en tid funderat på vilken typ av person han vill vara och nya singeln är ett försök att lista ut det. 

”Jag lyssnade på mycket sorglig musik och tänkte, vad gör jag ens? Jag kände mig lite värdelös. Jag vet att jag är född att vara låtskrivare och musiker, det är vad jag älskar och ska göra. Men jag har försökt ta reda på vilken typ av person jag vill vara när jag gör det. Den här låten och de nya låtarna som kommer har kommit ifrån att jag är vaken mitt i natten och tittar i taket och tänker: Vad är mitt syfte? Varför är jag här? Vad är det bästa sättet att leva livet?”

Ruel

Låten inleds med en frodig reverb-tung ljudbild, sångaren som är känd för delikat drömpop med en bitterljuva refränger fortsätter på samma spår. Men gräver som sagt djupare in i sin existens och talar om upprymdheten och smärtan av att övergå till vuxen ålder.

GROWING UP IS _____ kommer tillsammans med en live-video där Ruel och hans band spelar låten live på Filmworx i Melbourne. Enligt ett pressmeddelande är nya singeln en av många från kommande platta som skapats tillsammans med låtskrivaren PJ Harding, M-Phazes och Julian Bunetta.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply