Popfenomenet Ruel återvänder med den grubblande singeln GROWING UP IS _____. Artisten säger att han under en tid funderat på vilken typ av person han vill vara och nya singeln är ett försök att lista ut det. 

Skicka in din musik

”Jag lyssnade på mycket sorglig musik och tänkte, vad gör jag ens? Jag kände mig lite värdelös. Jag vet att jag är född att vara låtskrivare och musiker, det är vad jag älskar och ska göra. Men jag har försökt ta reda på vilken typ av person jag vill vara när jag gör det. Den här låten och de nya låtarna som kommer har kommit ifrån att jag är vaken mitt i natten och tittar i taket och tänker: Vad är mitt syfte? Varför är jag här? Vad är det bästa sättet att leva livet?”

Ruel

Låten inleds med en frodig reverb-tung ljudbild, sångaren som är känd för delikat drömpop med en bitterljuva refränger fortsätter på samma spår. Men gräver som sagt djupare in i sin existens och talar om upprymdheten och smärtan av att övergå till vuxen ålder.

GROWING UP IS _____ kommer tillsammans med en live-video där Ruel och hans band spelar låten live på Filmworx i Melbourne. Enligt ett pressmeddelande är nya singeln en av många från kommande platta som skapats tillsammans med låtskrivaren PJ Harding, M-Phazes och Julian Bunetta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011