Popfenomenet Ruel återvänder med den grubblande singeln GROWING UP IS _____. Artisten säger att han under en tid funderat på vilken typ av person han vill vara och nya singeln är ett försök att lista ut det. 

Nordiska Favoriter

”Jag lyssnade på mycket sorglig musik och tänkte, vad gör jag ens? Jag kände mig lite värdelös. Jag vet att jag är född att vara låtskrivare och musiker, det är vad jag älskar och ska göra. Men jag har försökt ta reda på vilken typ av person jag vill vara när jag gör det. Den här låten och de nya låtarna som kommer har kommit ifrån att jag är vaken mitt i natten och tittar i taket och tänker: Vad är mitt syfte? Varför är jag här? Vad är det bästa sättet att leva livet?”

Ruel

Låten inleds med en frodig reverb-tung ljudbild, sångaren som är känd för delikat drömpop med en bitterljuva refränger fortsätter på samma spår. Men gräver som sagt djupare in i sin existens och talar om upprymdheten och smärtan av att övergå till vuxen ålder.

GROWING UP IS _____ kommer tillsammans med en live-video där Ruel och hans band spelar låten live på Filmworx i Melbourne. Enligt ett pressmeddelande är nya singeln en av många från kommande platta som skapats tillsammans med låtskrivaren PJ Harding, M-Phazes och Julian Bunetta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.