Till stadig takt och arpeggio-synt gör Hello Lightfoot entré som soloartist genom debutsingeln Twenty Seven. Lika delar dansant pop med klockrena hookar är låten en bekännelse av artistens privatliv. En groovy produktion som kommer att matchas med färgstark musikvideo där vi ser artisten navigera sig runt Las Vegas rosaskimmer och Elvis-imitatörer. Spröd men ändå självklar agerar Hello Lightfoots röst ledstjärna i den aktuella singeln och bär på ett utpräglat ID som är lätt att känna igen.  

Favoriter Apple Music

Utanför artisteriet heter Hello Lightfoot egentligen Louise Dye och har tidigare varit frontkvinna i indiepopband och skrivit musik till en mäng olika akter. Hon har bland annat gjort sig ett namn för att dominera gitarr-riffen i surfpopprojektet High Waisted. Artisten har även fått mycket beröm genom åren för sin expertis som festarrangör. Därtill har Dye turnerat USA runt, spelat på festivaler som Riot Fest samtidigt som skrivit för NPR:s More Perfect. Med en spännande lista över prestationer är hon beredd att ta nästa steg i karriären som Hello Lightfoot och det genom låten Twenty Seven.

https://soundcloud.com/hellolightfoot-music/twenty-seven
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011