Till stadig takt och arpeggio-synt gör Hello Lightfoot entré som soloartist genom debutsingeln Twenty Seven. Lika delar dansant pop med klockrena hookar är låten en bekännelse av artistens privatliv. En groovy produktion som kommer att matchas med färgstark musikvideo där vi ser artisten navigera sig runt Las Vegas rosaskimmer och Elvis-imitatörer. Spröd men ändå självklar agerar Hello Lightfoots röst ledstjärna i den aktuella singeln och bär på ett utpräglat ID som är lätt att känna igen.  

Popmuzik Lover

Utanför artisteriet heter Hello Lightfoot egentligen Louise Dye och har tidigare varit frontkvinna i indiepopband och skrivit musik till en mäng olika akter. Hon har bland annat gjort sig ett namn för att dominera gitarr-riffen i surfpopprojektet High Waisted. Artisten har även fått mycket beröm genom åren för sin expertis som festarrangör. Därtill har Dye turnerat USA runt, spelat på festivaler som Riot Fest samtidigt som skrivit för NPR:s More Perfect. Med en spännande lista över prestationer är hon beredd att ta nästa steg i karriären som Hello Lightfoot och det genom låten Twenty Seven.

https://soundcloud.com/hellolightfoot-music/twenty-seven
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.