Minns du Mr. Saxobeat? Klart du gör, den låten var bokstavligen överallt ett tag och definierade nog popmusik år 2011. Sedan dess kanske inte riktigt Alexandra Stan haft låtar med samma monumentala framgång, men nya Come Into My World lovar inför en stark come-back. Här får vi skimrande disco med en lika färgstark och lysande video. Sexig, orädd och med ett stort mått nostalgi känns det som att popsensationen Alexandra Stan träffar extremt många rätt här. Det är lite euro-dance känsla, med sköna syntar och lättklädda kroppar. På tracket får hon sällskap av DJ-duon NERVO som dyker upp här och var i videon med rastafariflätor och tuppkam. Det hade varit en lögn om jag inte säger att jag diggar detta starkt. Dansvänligt och medryckande i en rasande fart. Titta och entusiasmeras av den karismatiska Alexandra Stan, som faktiskt har rekordet för den mest framgångsrika låten av någon rumänsk artist ever.

Favoriter Apple Music

Nu har NERVO även remixat låten till en riktig dansgolvs-pleaser. Här dras tempot och drivet upp en smula, men ändå lyckas NERVO behålla det poppiga i originalet. Extra bonus för att de döpte remixen till Rosé All Day. Ja, tack!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011