Minns du Mr. Saxobeat? Klart du gör, den låten var bokstavligen överallt ett tag och definierade nog popmusik år 2011. Sedan dess kanske inte riktigt Alexandra Stan haft låtar med samma monumentala framgång, men nya Come Into My World lovar inför en stark come-back. Här får vi skimrande disco med en lika färgstark och lysande video. Sexig, orädd och med ett stort mått nostalgi känns det som att popsensationen Alexandra Stan träffar extremt många rätt här. Det är lite euro-dance känsla, med sköna syntar och lättklädda kroppar. På tracket får hon sällskap av DJ-duon NERVO som dyker upp här och var i videon med rastafariflätor och tuppkam. Det hade varit en lögn om jag inte säger att jag diggar detta starkt. Dansvänligt och medryckande i en rasande fart. Titta och entusiasmeras av den karismatiska Alexandra Stan, som faktiskt har rekordet för den mest framgångsrika låten av någon rumänsk artist ever.

Apple Music

Nu har NERVO även remixat låten till en riktig dansgolvs-pleaser. Här dras tempot och drivet upp en smula, men ändå lyckas NERVO behålla det poppiga i originalet. Extra bonus för att de döpte remixen till Rosé All Day. Ja, tack!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.