Minns du Mr. Saxobeat? Klart du gör, den låten var bokstavligen överallt ett tag och definierade nog popmusik år 2011. Sedan dess kanske inte riktigt Alexandra Stan haft låtar med samma monumentala framgång, men nya Come Into My World lovar inför en stark come-back. Här får vi skimrande disco med en lika färgstark och lysande video. Sexig, orädd och med ett stort mått nostalgi känns det som att popsensationen Alexandra Stan träffar extremt många rätt här. Det är lite euro-dance känsla, med sköna syntar och lättklädda kroppar. På tracket får hon sällskap av DJ-duon NERVO som dyker upp här och var i videon med rastafariflätor och tuppkam. Det hade varit en lögn om jag inte säger att jag diggar detta starkt. Dansvänligt och medryckande i en rasande fart. Titta och entusiasmeras av den karismatiska Alexandra Stan, som faktiskt har rekordet för den mest framgångsrika låten av någon rumänsk artist ever.

Popmuzik Lover Patreon

Nu har NERVO även remixat låten till en riktig dansgolvs-pleaser. Här dras tempot och drivet upp en smula, men ändå lyckas NERVO behålla det poppiga i originalet. Extra bonus för att de döpte remixen till Rosé All Day. Ja, tack!

Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011