Lovad är tillbaka för att ge oss ännu en given hit. Nya singeln heter Älskling och är en låt om att vara den som är ensam kvar efter ett förhållande. Men det är inte den bittra och nedbrutna personen, utan den starka som gått vidare och inte bryr sig. Härligt kaxig och med ett stort ”tror du att jag bryr mig”-finger åt ens ex.

Följ på Apple Music

Lovad berättar:

”Ibland finns den bara där, styrkan och den större känslan ”jag bryr mig inte”. Han träffar hon och hon träffar honom. Man är ensam kvar, men fan vad det är lätt att andas utan dig. Alla slut är inte hjärtekrossande, så den här låten ska lyfta ditt huvud över ytan. Eller hur älskling?”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.