Lovad är tillbaka för att ge oss ännu en given hit. Nya singeln heter Älskling och är en låt om att vara den som är ensam kvar efter ett förhållande. Men det är inte den bittra och nedbrutna personen, utan den starka som gått vidare och inte bryr sig. Härligt kaxig och med ett stort ”tror du att jag bryr mig”-finger åt ens ex.

POPMUZIK SUMMER

Lovad berättar:

”Ibland finns den bara där, styrkan och den större känslan ”jag bryr mig inte”. Han träffar hon och hon träffar honom. Man är ensam kvar, men fan vad det är lätt att andas utan dig. Alla slut är inte hjärtekrossande, så den här låten ska lyfta ditt huvud över ytan. Eller hur älskling?”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011