MANE är en alt-popsångerska från Adelaide i Australien. Hon är här aktuell med singeln Over & over som skrivs tillsammans med Benjamin Tamblyn-Morrow under en ganska tuff period för sångerskan.
Om singeln berättar hon för bloggen:

Popmuzik Podcast

”Jag tror att när saker och ting är tuffa kan du välja att sitta och sörja eller att gå framåt; den här låten är en liten påminnelse till mig själv att fortsätta att hålla ut och att kämpa för min lycka och inre frid, trots hur svårt det kan vara att göra det ibland. Jag hoppas att det kan ge ett ögonblick av styrka för dem som känner på samma sätt.”

Som sagt, bra alt-pop som jag tror kan passa er som gillar artister som Lorde eller Florence + The Machine. Lyssna här nedan.

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011