Det var i Augusti som jag skrev om singeln Heart O’ Hearts med Chela här i bloggen. Nu har sångerskan samlat ihop fyra låtar till en EP som heter just Delivery. Titellåten från EP:n är härligt dansant pop som sångerskan skrev medan hon hälsade på sin familj hemma i Perth. En låt om att öppna upp sig själv och vara mottaglig för kärlek. Det kanske låter dramatiskt, men detta är frågan om 80-talsfärgad retropop som man bara blir på bra humör av. Så helt klart en anledning att lyssna på sångerskan säger jag. Gillar du låten är det ju bara att fortsätta igenom de andra tre låtarna också.

Följ på Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011