Efter albumet Youth som släpptes i Maj och de singlar som hyllats världen över, är det nu dags för nästa kapitlet för Sam Florian. Nya singeln heter Jag är ful i alla ljus och är då Karlstad-sångarens första singel på svenska. Singeln framförs med Victoria Nilas från Havet, som även de är från solstaden.

Nordiska Favoriter

Låten kom till under Florians tid på folkhögskolan och är ett mörkt kärleksdrama om skam och förvirring. Låten är den första som Sam släpper på svenska och berättar.

“Jag skrev låten på svenska för att låten krävde ett mer intimt uttryck.”

Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011