Ja men ja. Lundabandet No Suits In Miami är tillbaka med ännu en ny indiepoplåt. Sist vi hörde från det var ju med singeln Only you know how för en månad sedan.
Nya singel heter Kollektivtrafik och är en lite vemodig låt inspirerad av just kollektivtrafiken. Låten ska kännas som en lång åktur med bussen en regnig dag. Så med andra ord har pendling med kollektivtrafik fått ett soundtrack och det är No Suits In Miami som står för det.
Kollektivtrafik är tagen från bandets debutalbum I Hope That No One Sees Me och du hör låten här:

Följ på Apple Music


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011