6 / 10

Med snygg produktion kommer man en bra bit, men det behövs dock tydliga hits för att komma hela vägen.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Monarchy är lite av länken mellan brittisk pop och fransk elektro. Ett poppigare Eurostar som knyter ihop det bästa från de båda länderna.
Nu har tåget stått still ett tag på plattformen – bland annat har bandet än en gång bytt skivbolag. Det var ju så sent som 2015 som bandet släppte sitt senaste studioalbum Abnocto, som sedan följdes upp av coversamlingen ReVision samma år.

Favoriter Apple Music

Med Mid:Night får vi äntligen helt nytt material med duon. Förutom inledande Back to the start är det dock inte lika hittigt denna gång. Visst, vi har singlarna Hula Hoop 8000 och MidNight, men de känns mer som just albumspår än superstarka singlar. Allt är dock välproducerat – det är ju lite av bandets signum – men jag hade gärna haft några fler hits och tydligt starkare låtar på albumet, jag vet ju att de kan om de vill. För när de är bra är de fantastiska. När de inte är hela vägen hamnar mer i mitten av skalan för att helt få igång mig. Detta blev överlag mest i mitten.
Får hoppas de ökar på avgångarna efter detta dock, så vi kan få ett album som mer liknar Around The Sun nästa gång.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011