Nu släpps det en ny samling med låtar från Andrew Lloyd Webbers musikaler i samband med att kompositören fyller 70. Unmasked innehåller både originalartister och en hel del gästspel. Bland annat Glees version av Buenos Aires från Evita, samt Nicole Scherzinger som framför Memory.

Nordiska Favoriter

Andrew Lloyd Webber och Tim Rice skrev You must love me, som den där extralåten till filmatiseringen av musikalen Evita med Madonna i huvudrollen, som skulle kunna ge dem en Oscar (vilket den också gjorde).
Här hör du Lana Del Rey som framför just You must love me. Med Lanas sorgsna röst och hela känslan i låten, känns det nästan som den var skriven för henne redan från början.
Otroligt vackert och en enorm känsla av hopplöshet.

Lana Del Rey
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.