Premiär i Being Blogged NY John Riggebo släpper affischalbumet Tjocka strålar av luft den 7:e Februari. Det är en affisch som har nedladdningskoder på baksidan, så det är därför det kallas för ett affischalbum. Typ den första av sin sort.
Första smakprovet från albumet heter Innanför kläderna . En avskalad och naken duett om ett uppbrott, sjungen av det före detta paret.

Favoriter Apple Music

Innanför kläderna är en låt jag skrev och sen glömde bort. Det var inte förrän min flickvän lämnade mig som jag hittade låten igen. Jag såg att jag skrivit om vårt uppbrott, ett halvår innan det hände. Jag ringde henne och hon kom över till lägenheten i Stureby, den som skulle varit vår men som nu bara var min, och där sjöng vi in låten tillsammans.”


John Riggebo
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011