Norlie & KKV vet hur man gör hits men tyvärr inte album.

5

Norlie & KKV skulle må bra av fler låtar över fyra minuter strecket, för att få lite andrum. Att försöka göra en radiohit av varje låt funkar inte och blir bara slätstruket.

  • User Ratings (1 Votes) 10
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Norlie & KKV har sedan förra årets stora hit – Ingen Annan Rör Mig Som Du , fortsatt att leverera hit på hit inför deras andra album Alla Våra Låtar . Det bådade gott inför det nya albumet då låtarna, trots det något naiva soundet, kändes mer mogna och ärligare än tidigare. Västerbron var ett av de tydligaste exemplen på vad som lät som en nystart för duon. Här lyckas de balansera sina enkla texter på ett perfekt sätt med en ljudbild som känns genuin och modern på samma gång. Det är inte lätt att använda sig av klyschor och ändå lyckas leverera något som känns äkta och detta är tyvärr både duons styrka och svaghet. Förutom de starka singlarna, som verkligen hållit toppnivå, har albumet tyvärr främst väldigt många bottennapp.
Låt efter låt låter oinspirerad och textmässigt är det katastrof. Bara Som Luft platsar inte alls på albumet och dessutom låter soundet enormt daterat. De låtar som inte är singlar är antingen dåliga kopior av singlarna eller transportsträckor på 3 minuter.
Norlie & KKV skulle må bra av fler låtar över fyra minuter strecket, för att få lite andrum. Att försöka göra en radiohit av varje låt funkar inte och blir bara slätstruket. Många av låtarna är bara dåligt genomarbetade och vissa av dom skulle mått bättre av mer experimentella arrangemang eller varför inte några gästinhopp? Det är obegripligt hur duon kan släppa så starka låtar, när resten av albumet håller så låg nivå. Norlie & KKV vet hur man gör hits men tyvärr inte album.

Bästa låt : Ingen Annan Rör Mig Som Du (Tätt följd av Västerbron )

Norlie & KKV
@FacebookSom läsare och artist får du ut mer av Popmuzik som Patreon-medlem!

Bli Patreon-medlem

Bjud på en kaffeBjud på en kopp kaffe?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.