20140627-003030-1830742.jpg
Det slår mig att Sam Smith är som Boy George och Darren Hayes i samma person.
Falsettljus röst som ändå har pondus, lagom gay och väldigt duktig på att sjunga.
Sam berättar att detta ät hans första besök i Sverige, och att han slagit vad med basisten att det skulle vara tomt framför scenen.
Så fel han hade.
Pacific-tältet är fylld till bristningsgränsen och många i publiken har redan hunnit plugga Sams debutalbum som släpptes för någon vecka sedan, nät de sjunger med låtarna.
Hans glädje av att vi är här är slående, och Sam pratar ganska mycket mellan låtarna och vill liksom få oss att känna oss välkomna (och kanske lätta på hans egna nervositet).
Finast är dock när publiken inte vill sluta applådera efter Money on my mind . Sam bara står och får ta emot applåderna. Märkbart berörd.
På det hela blir det en imponerande resa igenom Sams låtar som även inkluderar samarbeten med Disclosure och Naughty Boy .

Popmuzik Lover Patreon

75%

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011