Isabella Jasman är en artist och låtskrivare som gärna skriver om hjärta och smärta. Tankar från livets berg- och dalbana som hämtat inspiration från sångerskans egna liv eller någon i hennes närhet.

Popmuzik Lover Patreon

Just nya singeln Daydreaming bjuder på de där tankarna från livet. En soulig poplåt där sångerskan verkligen får visa upp sin starka och uttrycksfulla röst medan hon sjunger om att stanna inne hela November för att man är såpass nere i en djup depression att man inte ens kan eller orkar ta sig ut. När man helt enkelt mått dåligt så länge att ens sämsta blir någon form av normalläge.
Istället för att kunna ta tag i saker, dagdrömmer man sig iväg till vackra vyer, ljumma sommarkvällar och en ljusare tillvaro. En verklighetsflykt som definitivt behövs, men som kanske tar fokus från ens riktiga problem?

Har du känt dig så nere att du blivit helt oförmögen att göra något?
Daydreaming kanske kan få dig att känna dig mindre ensam med psykisk ohälsa, samt kan vara just den där låten som får din vardag att bli lite mer färgglad och medryckande, precis som låten i sig faktiskt är.

Du för höra på resultatet här nedan.
Samtidigt som du lyssnar på låten får du gärna spara ner en genväg till Popmuzik på din mobils hemskärm. Bara klicka på delningsknappen i webbläsaren och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Då får du en appikon med Popmuzik-loggan som förhoppningsvis påminner dig att besöka bloggen regelbundet för att läsa alla dagliga inlägg om musik. Tack.

Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011