Den tyske producenten och artisten Ben Böhmer släpper albumet Bloom den 27:e September via Ninja Tune. Senaste singeln från det albumet gästas av ingen mindre än svensken Lykke Li.

Popmuzik Podcast

Hiding är en drömliknande låt med sköna beats och atmosfäriska synthar. Det är behagligt svävande och får en att förlora sig i dansen till låten. Du som uppskattar just de där chilla och drömmande låtarna kommer definitivt älska resultatet.
Dolby Atmos-mixningen av låten förstärker den där luftiga och drömliknande känslan i låten. Lykke Lis sång ligger som en vacker dimma över de elektroniska instrumenten, de rytmiska trummorna omfamnar pianot och de ambienta syntharna. Riktigt snyggt mixat skulle jag säga, och Atmos ger en helt ny dimension i låten som annars går förlorad.

Med singeln släpper Ben andra smakprovet från albumet, som inleddes med Best life tillsammans med artisten Jonah.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen, får du gärna stötta Popmuzik som Patreon, om du har möjlighet. Du kan antingen bidra som Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. På det viset hjälper du en renodlad musikblogg att fortsätta existera i en värld av fler och fler AI-genererade spellistor.

Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011