Med hjälp av en green screen och fyra olika AI-verktyg har Bishat tillsammans med Rikard de Bruin skapat den härligt lekfulla musikvideon till senaste singeln Supersonic P*$$y. En musikvideo som helt klart passar känslan i låten, med sina pastellfärgade och futuristiska världar och galna karaktärer. Hela musikvideon är lite som ett lyckorus och en skön inblick i Bishats fantasi.

DOLBY ATMOS

Om videon berättar Bishat för bloggen:

”Redan när vi skrev låten, såg jag framför mig enhörningar i rymden, regnbågar och en katt som skjuter laser ur ögonen, omgiven av överdimensionerade ökenblommor. Körerna som sjungs av The Pussy Fairies, är flera versioner av mig själv som dansar runt på någon abstrakt planet där vi känner oss som sexiga gudinnor.

Jag koreograferade och filmade green-screen material och hade en ambitiös idé om en hel värld som skulle animeras, men jag hade inte råd. Så kvällen innan låten skulle släppas satt jag och min partner uppe halva natten, drack vin och skapade världarna i fyra olika AI-verktyg. Fantasin flödade… och nu ser ni hur det ser ut i mitt huvud.”

Alltså, så sjukt kreativt och underbart gjort. Det är ju här som AI verkligen kommer till sin rätt, att hjälpa artister förverkliga deras drömmar med lite ekonomiska medel.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011