Foster The People är snart aktuella med fjärde albumet Paradise State of Mind, som duon släpper den 16:e Augusti. Albumets första singel var den kosmiska discolåten Lost in space, som var smått lysande och hade en härligt skruvad musikvideo av regissören Rupert Höller. Väldigt camp och vi fick se många händer.

Popmuzik Lover Patreon

Smakprov nummer två från albumet heter Take me back. En mer psykedelisk och funkig poplåt, som för tankarna till MGMT och Tame Empala. Musiken är lekfull och läcker med sina luftiga synthar och sköna rytmer som löper genom låten, som sedan även byggs på med snygga stråkar. En känsla som förstärks med musikvideon där vi ser klipp från hemmafilmer tagna under 80-talet, medan Mark Foster sjunger om att ta sig tillbaka till den där tiden man var ung igen. Den bra och bekymmersfria tiden.

Det nya albumet blir som sagt första som Foster The People släpps som en duo, då gitarristen Sean Cimino lämnade bandet under våren. Han är dock med på inspelningarna på albumet och blir med det sista gången vi hör honom tillsammans med Mark och Isom Innis.

Spara gärna ner en genväg till bloggen på din mobils hemskärm. På det viset kommer du snabbt åt bloggen och påminns besöka den dagligen, då det varje dag läggs upp nya inlägg om musik i bloggen. Klicka bara på delningsknappen i din mobils webbläsare och välj ”Lägg till på hemskärmen”. Klart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011