Den brittiske alt-popartisten Loome är här aktuell med singeln Mars, som även är låten han presenterar sitt kommande debutalbum ASTROHEARTS tillsammans med.
Låten i sig har artisten spelat in och producerat själv. Här får vi uppleva en skönt pulserande produktion av synthar som tillsammans med Loomes sång verkligen känns som en spännande och given hit. Jag skulle säga att låten i sig har en förväntansfull känsla med pulsen som löper genom låten och att den liksom pågår mer än expoderar i storslagen refräng, vilket jag tyckte passade stilen på låten.

Svensk Pop Apple Music

Om bakgrunden till låten berättar Loome:

”Den här låten kändes så naturlig att skriva och producera. Det var en av de låtar som jag inte medvetet satte mig ner för att skriva, utan det bara hände och när jag tittade upp (särskilt gladare) var den där. Texterna är inspirerade av grekisk mytologi… Jag tittade på filmen 300 kvällen innan och den sipprade uppenbarligen in i min hjärna tillsammans med några nya relationsproblem. Dessa är tematiska kring hur ilska kan förändra någons personlighet och hur kärlek kan kännas vid de mest turbulenta tiderna. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011