Mollie Minott är tillbaka med ny musik här i bloggen. Den nya singeln heter Love you and hate you och är en funkig och rytmisk poplåt med en läcker basgång, en trumtakt som får låten att stå ut tillsammans med sköna gitarrer. När låten sedan blommar ut i refrängen får vi snygga sångstämmor och stark melodi. För min del var detta riktigt nice.

Svensk Pop Apple Music

Mollie berättar att låten i sig är inspirerad av Fleetwood Macs stilfulla energi, Carole Kings jordnära lyrik och HAIMs medryckande pondus. Visst andas låten både klassisk pophantverk och dagens radiovänliga pop. På det hela ett bra smakprov från Mollies kommande självbetitlade album, som släpps på Norgedagen den 17:e Maj.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011