De är tillbaka! Kvinnorna i Super Fëmmes och vilken storstilad entré de återigen gör med sitt hookiga melodispråk. Refrängen sitter som en smäcka och jag smälter för den här typen av lekfull pop med fräck attityd.   

Nordiska Favoriter

Soundet landar någonstans mellan kommersiell list pop och 90-talets glamorösa elektroniska ljudlandskap. Extra förtjust är jag i den trallvänliga refrängen och det faktum att låten har en speltid på under tre minuter, vilket skapar en explosiv och underhållande lyssning från start.

Singeln Guilty Pleasure markerar supergruppens andra singel och sätter helt klart deras namn på kartan. Med önskan att skapa en tjejgrupp som kan väcka liv i 90-talets stortid för grupper lyckas det helt klart! Missa inte Super Fëmmes när de kommer till din stad med Vi som älskar 90-talet. Tills dess håll till godo med den nya grymma singeln.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.