Nu snackar vi! Juliander ger oss sköna 80-tals vibbar på nya singeln Cold shoulder. Till en luftig produktion sprängfylld med syntar och drivande beats hör vi honom sjunga att han vill ha mer än bara kalla handen från någon. Personligen älskar jag den här typen av lekfull produktion som blandar bitterluv nostalgi med moderna inslag. Tidigare i år har artisten släppte If I can’t have you och Who am I without you men nya singeln presenterar ytterligare en nivå och värld till hans artisteri. Låten är ett samarbete med producenten Pretty Young och den låtskrivaren Isak Hallén och kom faktiskt till av en ren slump. 

Popmuzik Lover Patreon

“Vanligtvist så tar min kreativa process lite tid. Det som är kul med denna låt är att den skrevs nyligen under min första session med Pretty Young och Isak. Man kan faktiskt säga att den kom till av en olyckshändelse; vi jobbade på en refräng till en annan låt men jobbade istället fram versen till Cold shoulder så vi skrotade den tidigare idén och gjorde klart resten av den på 20 minuter. Cold shoulder är den bästa olyckshändelsen jag varit med om.”

Juliander

Melodin fastnar omedelbar och talar till dagens moderna radiopop. Det här luktar hit lång väg! Passande nog är låten dessutom lika lämplig för en skön roadtrip som ett energifyllt dansgolv. Juliander forsätter imponera starkt i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011