Nu snackar vi! Juliander ger oss sköna 80-tals vibbar på nya singeln Cold shoulder. Till en luftig produktion sprängfylld med syntar och drivande beats hör vi honom sjunga att han vill ha mer än bara kalla handen från någon. Personligen älskar jag den här typen av lekfull produktion som blandar bitterluv nostalgi med moderna inslag. Tidigare i år har artisten släppte If I can’t have you och Who am I without you men nya singeln presenterar ytterligare en nivå och värld till hans artisteri. Låten är ett samarbete med producenten Pretty Young och den låtskrivaren Isak Hallén och kom faktiskt till av en ren slump. 

Apple Music Svensk Pop

“Vanligtvist så tar min kreativa process lite tid. Det som är kul med denna låt är att den skrevs nyligen under min första session med Pretty Young och Isak. Man kan faktiskt säga att den kom till av en olyckshändelse; vi jobbade på en refräng till en annan låt men jobbade istället fram versen till Cold shoulder så vi skrotade den tidigare idén och gjorde klart resten av den på 20 minuter. Cold shoulder är den bästa olyckshändelsen jag varit med om.”

Juliander

Melodin fastnar omedelbar och talar till dagens moderna radiopop. Det här luktar hit lång väg! Passande nog är låten dessutom lika lämplig för en skön roadtrip som ett energifyllt dansgolv. Juliander forsätter imponera starkt i år.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.