Med uppväxt i både Sverige och Storbritannien så har man verkligen benen på båda sidorna av den bästa popmusiken. Det visar Becky Briggs när hon här släpper singeln Feeling stays. En medryckande poplåt som handlar om de där bubblande känslor man får när man är kär i någon. I Beckys fall var det efter att hon precis träffat en ny och var helt upp över öronen betuttad i denne.

Apple Music Svensk Pop

Sångerskan berättar:

”Efter att ha tillbringat en helg med den här nya killen var jag såld. Jag var med i min egen musikvideo. Jag är kär i kärleken. Men vad händer om denna spänning övergår i tvivel? Vad händer om det här tar slut? Men jag kan inte hålla mig borta från dig. En bitterljuv känsla som vi alla kan känna empati med.”

Feeling stays är tagen från kommande EP:n Bittersweet och är skriven av sångerskan tillsammans med JOMO KRU och Saga Wahlström. Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.