Med uppväxt i både Sverige och Storbritannien så har man verkligen benen på båda sidorna av den bästa popmusiken. Det visar Becky Briggs när hon här släpper singeln Feeling stays. En medryckande poplåt som handlar om de där bubblande känslor man får när man är kär i någon. I Beckys fall var det efter att hon precis träffat en ny och var helt upp över öronen betuttad i denne.

Popmuzik Podcast

Sångerskan berättar:

”Efter att ha tillbringat en helg med den här nya killen var jag såld. Jag var med i min egen musikvideo. Jag är kär i kärleken. Men vad händer om denna spänning övergår i tvivel? Vad händer om det här tar slut? Men jag kan inte hålla mig borta från dig. En bitterljuv känsla som vi alla kan känna empati med.”

Feeling stays är tagen från kommande EP:n Bittersweet och är skriven av sångerskan tillsammans med JOMO KRU och Saga Wahlström. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.