Med uppväxt i både Sverige och Storbritannien så har man verkligen benen på båda sidorna av den bästa popmusiken. Det visar Becky Briggs när hon här släpper singeln Feeling stays. En medryckande poplåt som handlar om de där bubblande känslor man får när man är kär i någon. I Beckys fall var det efter att hon precis träffat en ny och var helt upp över öronen betuttad i denne.

Sångerskan berättar:

”Efter att ha tillbringat en helg med den här nya killen var jag såld. Jag var med i min egen musikvideo. Jag är kär i kärleken. Men vad händer om denna spänning övergår i tvivel? Vad händer om det här tar slut? Men jag kan inte hålla mig borta från dig. En bitterljuv känsla som vi alla kan känna empati med.”

Feeling stays är tagen från kommande EP:n Bittersweet och är skriven av sångerskan tillsammans med JOMO KRU och Saga Wahlström. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.