Med uppväxt i både Sverige och Storbritannien så har man verkligen benen på båda sidorna av den bästa popmusiken. Det visar Becky Briggs när hon här släpper singeln Feeling stays. En medryckande poplåt som handlar om de där bubblande känslor man får när man är kär i någon. I Beckys fall var det efter att hon precis träffat en ny och var helt upp över öronen betuttad i denne.

Nordiska Favoriter

Sångerskan berättar:

”Efter att ha tillbringat en helg med den här nya killen var jag såld. Jag var med i min egen musikvideo. Jag är kär i kärleken. Men vad händer om denna spänning övergår i tvivel? Vad händer om det här tar slut? Men jag kan inte hålla mig borta från dig. En bitterljuv känsla som vi alla kan känna empati med.”

Feeling stays är tagen från kommande EP:n Bittersweet och är skriven av sångerskan tillsammans med JOMO KRU och Saga Wahlström. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011