Dags för mörk och pulserande pop i bloggen igen. Denna gång är den hämtad ända från Nya Zeeland tillsammans med artisten Michèle Ducray. Artisten debuterade i fjol med singeln Midnight och nu är det dags att följa upp med Manifesto som du hör i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

Med ett pumpande beat och dramatisk musikspråk skapar sångerskan en låt som hyllar true crime-genren. Till låten släpps även en musikvideo regisserad av Shae Sterling som är handlingen i låten trogen i stil. Väldigt filmisk video och fängslande, så missa inte den.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Det är en skräckhistoria med pop. Jag ville skapa något som skildrade en till synes naiv kvinna som fastnar i en seriemördares nät. Saken är den att hon är mer bad-ass och han blir offret. Det visar att kvinnor kan bita tillbaka och inte bör ses som hjälplösa varelser.”

Du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011