Dags för mörk och pulserande pop i bloggen igen. Denna gång är den hämtad ända från Nya Zeeland tillsammans med artisten Michèle Ducray. Artisten debuterade i fjol med singeln Midnight och nu är det dags att följa upp med Manifesto som du hör i bloggen.

Apple Music

Med ett pumpande beat och dramatisk musikspråk skapar sångerskan en låt som hyllar true crime-genren. Till låten släpps även en musikvideo regisserad av Shae Sterling som är handlingen i låten trogen i stil. Väldigt filmisk video och fängslande, så missa inte den.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Det är en skräckhistoria med pop. Jag ville skapa något som skildrade en till synes naiv kvinna som fastnar i en seriemördares nät. Saken är den att hon är mer bad-ass och han blir offret. Det visar att kvinnor kan bita tillbaka och inte bör ses som hjälplösa varelser.”

Du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.