Den 17-årige artisten LOWIN samarbetar med bandet Leo Minore på singeln Wait ’til tomorrow.
Resultatet är en medryckande indiepoplåt som verkligen har en skönt upplyftande känsla i arrangemanget. Helt klart en bit från LOWINs annars så tydliga EDM-låtar, men samtidigt så ska ju indie-kids dansa också och det kan de definitivt göra till nya singeln. Alltid imponerande med artister som inte sätter genre som en begränsning utan som vågar sig ut på nya marker. Lyssna på Wait ’til tomorrow här nedan och dansa loss. Det kommer du definitivt vilja göra.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.