Den 17-årige artisten LOWIN samarbetar med bandet Leo Minore på singeln Wait ’til tomorrow.
Resultatet är en medryckande indiepoplåt som verkligen har en skönt upplyftande känsla i arrangemanget. Helt klart en bit från LOWINs annars så tydliga EDM-låtar, men samtidigt så ska ju indie-kids dansa också och det kan de definitivt göra till nya singeln. Alltid imponerande med artister som inte sätter genre som en begränsning utan som vågar sig ut på nya marker. Lyssna på Wait ’til tomorrow här nedan och dansa loss. Det kommer du definitivt vilja göra.

DOLBY ATMOS
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011