Amerikanska XYLØ släpper andra singeln från sitt kommande debutalbum Unamerican Beauty. Låten Sweetheart är skriven och producerad av Lee Newell och är en glittrande hymn som ger lyssnare möjlighet att bryta sig loss från giftiga relationer oavsett om det är romantiska, platoniska eller kopplade till arbetsförhållanden. Texten hyllar självförtroendet som kommer med att äga sig själv och sina val. Låtens hook sammanfattar temat väl och lyder ”den här älsklingen är inte så söt.”

Popmuzik Lover Patreon

”Sweetheart är en metafor för att återta kontrollen över ditt liv. Låten inspirerades av min karriärs resa och rädslan för att avsluta giftiga relationer. Men med den rädslan kom självförtroende och lycka efter att jag hittade bollarna för att göra det.”

XYLØ

Född och uppvuxen i Los Angeles utkanter fick XYLØ sitt genombrott med den grubblande debut-EPn America. Efter en rad utsålda shower, en platinaskiva med The Chainsmokers och över 350 miljoner streams bara på Spotify, har XYLØ beskrivits av Nylon Magazine som ”drottningen av mörk pop”. Det känns som att 2022 kan bli hennes år. 

Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011