Restless Modern är tillbaka i bloggen, den här gången är det med en hel EP. På A Likeness Complicit delar han med sig av komplexa funderingar och djupa inre tankar. 

POPMUZIK SUMMER

”Vi lever i en trasig värld, och kollektiv självrannsakan ger att vi alla är delaktiga i detta till viss del. Det är bekvämt att lägga skuld bortom oss själva, men det är svårt att se sig i spegeln och objektivt tillämpa samma normer. Det är ett bibliskt koncept att vi alla skapades i Guds ”likhet”, men detta är en standard som vi har misslyckats med att leva upp till. Det väcker frågor om vilka delar som är inneboende hos oss och som representerar denna ”likhet”. Vad innebär denna förvrängning om vår natur, eller naturen hos den källa som vi härstammar från?”

Restless Modern

Existentialism och pop sammanförs och i mitt tycke är det en ypperligt bra kombo. Fokussingeln Old Haunts ger oss en något rockigare framtoning och släpper lös en vild och organisk produktion mot slutet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011