En av de mest lovande popartisterna just nu är tillbaka med singeln Sorry to your next ex. Efter att ha teasat låten på TikTok upptäckte Haiden snabbt att han hade över 25 000 pre-saves och gick därefter snabbt in i studion för att avsluta den aktuella singeln med LA-baserade producenten Barry Fowler. För tillhörande visuellt material plockade sångaren in Ben Allen och filmade en video som förkroppsligar ångesten och bitterheten i denna anti-kärlekssaga. Sorry to your next ex är en organiskt driven explosionsartad poplåt som talar direkt till exet som man var alldeles för bra för. Med en snygg distorsion och attityd lånar låten rockelement för att höja intensiteten i popsoundet som Haiden redan är känd för. Singeln kommer även finnas med på artistens kommande debut-EP, Can’t Hurt Me, som kommer ut i vår.

Nordiska Favoriter

”När jag red på vågen av mitt senaste släpp hade jag verkligen inga förväntningar på en så överväldigande respons på den här låten. Men precis som förra gången tog alla fans en halvfärdig låtidé och gjorde den större än jag någonsin kunde ha hoppats på. Att ha två, back-to-back virala ögonblick har gett mig en helt ny uppskattning för fansen och om jag ska vara ärlig är jag lite lättad över att veta att historien resonerar med dem.”

Haiden
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.