En av de mest lovande popartisterna just nu är tillbaka med singeln Sorry to your next ex. Efter att ha teasat låten på TikTok upptäckte Haiden snabbt att han hade över 25 000 pre-saves och gick därefter snabbt in i studion för att avsluta den aktuella singeln med LA-baserade producenten Barry Fowler. För tillhörande visuellt material plockade sångaren in Ben Allen och filmade en video som förkroppsligar ångesten och bitterheten i denna anti-kärlekssaga. Sorry to your next ex är en organiskt driven explosionsartad poplåt som talar direkt till exet som man var alldeles för bra för. Med en snygg distorsion och attityd lånar låten rockelement för att höja intensiteten i popsoundet som Haiden redan är känd för. Singeln kommer även finnas med på artistens kommande debut-EP, Can’t Hurt Me, som kommer ut i vår.

Apple Music Svensk Pop

”När jag red på vågen av mitt senaste släpp hade jag verkligen inga förväntningar på en så överväldigande respons på den här låten. Men precis som förra gången tog alla fans en halvfärdig låtidé och gjorde den större än jag någonsin kunde ha hoppats på. Att ha två, back-to-back virala ögonblick har gett mig en helt ny uppskattning för fansen och om jag ska vara ärlig är jag lite lättad över att veta att historien resonerar med dem.”

Haiden
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.