Inget betyder något på dansgolvet! Eller? Jo, det har väl viss betydelse hur man rör sig, men det sköna är att man kan lämna sina bekymmer bakom sig och bara förloras i rytmerna. Precis detta sjunger Natalie Gray om när hon är tillbaka med nya singeln Dance Floor

POPMUZIK SUMMER

Dance Floor handlar om inkludering. Den skrevs efter att jag uppträtt på Pride i London och upplevt Prides kärlek och lycka. Budskapet i låten är att vara stolt över den du är, älska den du är och inte bry dig om vad någon annan tycker om dig. I slutet av dagen ”vi är alla lika när lamporna släcks”.

Natalie Gray

Funkiga rytmer blandas med ett smittsamt lycklig energi. Det andas nostalgi och härligt 80-tal som bjuder upp till dans.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011