Inget betyder något på dansgolvet! Eller? Jo, det har väl viss betydelse hur man rör sig, men det sköna är att man kan lämna sina bekymmer bakom sig och bara förloras i rytmerna. Precis detta sjunger Natalie Gray om när hon är tillbaka med nya singeln Dance Floor

Dolby Atmos

Dance Floor handlar om inkludering. Den skrevs efter att jag uppträtt på Pride i London och upplevt Prides kärlek och lycka. Budskapet i låten är att vara stolt över den du är, älska den du är och inte bry dig om vad någon annan tycker om dig. I slutet av dagen ”vi är alla lika när lamporna släcks”.

Natalie Gray

Funkiga rytmer blandas med ett smittsamt lycklig energi. Det andas nostalgi och härligt 80-tal som bjuder upp till dans.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Gareth Nugent – Even mountains fall
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.