Kärlekens centrum bygger på de känslor och intryck som som en god vän till Max Niclasson skrev om sin flickvän. Ord från ett hjärta som glöder av nyfunnen kärlek. Det är så vackert skrivet och man känner hur ens egna hjärta liksom slår extra slag av formuleringarna, och definitivt en av de finaste kärlekslåtar du kommer att få höra på länge.

Apple Music

Om låten berättar Max för bloggen:

Axel Bladh skickade en text till mig som jag drog inspiration ifrån. Jag har alltid älskat hur Axel skriver, jag hittar ofta magiska meningar i hans sms som blir till musik. 
Denna sång är om att först få vara sådär fint nykära men sedan behöva gå åt olika håll. Hur ens längtan kan kännas. Hur det enda som får en att trampa på är hoppet av att snart få vara med varandra igen.”

Känns som Kärlekens centrum kan bli ett fint inslag på kommande bröllop. Eller vad tror du?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.