Kärlekens centrum bygger på de känslor och intryck som som en god vän till Max Niclasson skrev om sin flickvän. Ord från ett hjärta som glöder av nyfunnen kärlek. Det är så vackert skrivet och man känner hur ens egna hjärta liksom slår extra slag av formuleringarna, och definitivt en av de finaste kärlekslåtar du kommer att få höra på länge.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar Max för bloggen:

Axel Bladh skickade en text till mig som jag drog inspiration ifrån. Jag har alltid älskat hur Axel skriver, jag hittar ofta magiska meningar i hans sms som blir till musik. 
Denna sång är om att först få vara sådär fint nykära men sedan behöva gå åt olika håll. Hur ens längtan kan kännas. Hur det enda som får en att trampa på är hoppet av att snart få vara med varandra igen.”

Känns som Kärlekens centrum kan bli ett fint inslag på kommande bröllop. Eller vad tror du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011