Ibland behöver vi lite självförtroendepepp och precis detta ämnar Sky Feliz att ge oss i Try Me. Här får vi en hymn till de självsäkra, som hyllar våra brister och sätter oss i en stämning av att det viktigaste är ”me, myself and I”. Oklanderligt och snyggt växlar låten mellan 80-tals synhtpop och varm, smått sexig R&B. Resultatet blir en luftig och atmosfärsik låt med tydligt krispiga toppar samt ett förförisk melodispråk. 

Popmuzik Podcast

”Den här sexiga men ändå söta låten beskriver slagfältet för ditt eget ego och sinne. Här får du självförtroende, sensuell energi och allt du behöver lägga till i livet för att helt och hållet känna dig bekväm och äga din kropp. Många gånger sabotera vi vårt eget sinnestillstånd till den grad att vi faktiskt kan bli deprimerade. Men den här låten ämnar att få oss kvinnor att känna oss pånyttfödda och agerar som om vi är drottningen av allt.” 

Med en feministisk utgångspunkt gör Sky Feliz här ett statement och rättmätigt så. Själv har hon tagit av sig glorian och dansar istället hela natten i sina vita underkläder i vetskap om att hon aldrig kommer bli något helgon. Frisläppt och med en massa power får vi Try Me. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.