Ibland behöver vi lite självförtroendepepp och precis detta ämnar Sky Feliz att ge oss i Try Me. Här får vi en hymn till de självsäkra, som hyllar våra brister och sätter oss i en stämning av att det viktigaste är ”me, myself and I”. Oklanderligt och snyggt växlar låten mellan 80-tals synhtpop och varm, smått sexig R&B. Resultatet blir en luftig och atmosfärsik låt med tydligt krispiga toppar samt ett förförisk melodispråk. 

DOLBY ATMOS

”Den här sexiga men ändå söta låten beskriver slagfältet för ditt eget ego och sinne. Här får du självförtroende, sensuell energi och allt du behöver lägga till i livet för att helt och hållet känna dig bekväm och äga din kropp. Många gånger sabotera vi vårt eget sinnestillstånd till den grad att vi faktiskt kan bli deprimerade. Men den här låten ämnar att få oss kvinnor att känna oss pånyttfödda och agerar som om vi är drottningen av allt.” 

Med en feministisk utgångspunkt gör Sky Feliz här ett statement och rättmätigt så. Själv har hon tagit av sig glorian och dansar istället hela natten i sina vita underkläder i vetskap om att hon aldrig kommer bli något helgon. Frisläppt och med en massa power får vi Try Me. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011