Euforisk synth-riff och en mäktig sånginsats som lovar ärlighet och djup är vad som möter oss i Mono XLs Where I Belong. Musiken är mörk, ambient och eteris. Men ändå inspirerande, upplyftande och stärkande. Där sångarens röst agerar ledstjärna och bär på en ton som emellanåt för mig till David Bowie. Where I Belong avslöjar historien om hopp, förlust, att hitta dig själv och ha styrka samt mod att övervinna saker.

Nordiska Favoriter

Mono XL markerar ett nytt kapitel ur den här musikskaparens historia och är det mest personliga projekt hitintills. Här beskriver artisten det som att han verkligen sin egen röst och sound som kan beskrivas som en nostalgisk kombination av åttiotalsrytmer, synthriff och lager av stämmor.  Tillsammans med rockgitarrer och igenkännbara melodier.

Höj volymen och lyssna till Where I Belong i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.