Euforisk synth-riff och en mäktig sånginsats som lovar ärlighet och djup är vad som möter oss i Mono XLs Where I Belong. Musiken är mörk, ambient och eteris. Men ändå inspirerande, upplyftande och stärkande. Där sångarens röst agerar ledstjärna och bär på en ton som emellanåt för mig till David Bowie. Where I Belong avslöjar historien om hopp, förlust, att hitta dig själv och ha styrka samt mod att övervinna saker.

Popmuzik Podcast

Mono XL markerar ett nytt kapitel ur den här musikskaparens historia och är det mest personliga projekt hitintills. Här beskriver artisten det som att han verkligen sin egen röst och sound som kan beskrivas som en nostalgisk kombination av åttiotalsrytmer, synthriff och lager av stämmor.  Tillsammans med rockgitarrer och igenkännbara melodier.

Höj volymen och lyssna till Where I Belong i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011