Singer-songwritern Tadhg Daly ger oss starka känslor med singeln Your heart’s not in it. Med ett mer avskalat arrangemang i versen exploderar låten i refrängen och skapar stark dynamik av musiken och sången.

Nordiska Favoriter

Om låten berättar artisten:

Your heart’s not in it är skriven som slutet på en kärlekshistoria baserad på några av mina egna erfarenheter. Det representerar ögonblicket i slutet av en relation där en person har slut på kärlek att ge, men inte varit tydlig i sina känslor medan den andra personen bara vill höra de sista orden och hitta frihet att gå vidare.

Daly är uppvuxen på Jersey och är en irländsk singer-songwriter som senast släppte singeln We never should have been lovers. Just nu jobbar han mot en EP som vi väntar med spänning på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011