Perfekt avvägning mellan R&B och alternativ pop, det är vad Sam Louis levererar i nya singeln Drifting. Pulserande syntar hypnotiserar oss i detta digitala landskap där vi slits mellan mystik, hopplöshet och förtvivlan. Med sin musik önskar artisten Sam Louis agera medicin för själen till de som är i behov av det. Han fokuserar snarare på att ge en unik lyssningsupplhvelese och förmedla känslor än att nå streaming-rekord. 

Favoriter Apple Music

Singeln Drifting handlar om att känna sig vilse och ensam i en värd där du är omgiven av underverk och vackra ting men du aldrig riktigt kan nå det. Artisten själv har under pandemin varit inlåst i sin lägenhet hemma i metropolen Toronto och känt exakt den här typen av känslor. Att se konturerna av den stad du håller så nära om hjärtat, men ändå känna att du driver längre och länge ifrån den är precis det som låten Drifting handlar om. 

Hör hur Sam Louis försöker sätt ord på hur pandemin påverkat hans perspektiv på tid och rum i nya låten Drifting

Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011