Transporteras till ett kosmos där distade syntar samt pads utgör solsystemet och pulserande arpeggiatorer omloppsbanan. Oblidivm ämnar att göra musik som får oss att tänka bortom vintergatan och vill utforska sökandet efter andra planeter. På sikt kommer ett helt album där artisten får visa sin helhetsbild med projektet och guida oss in i nästa kapitel av sökandet efter andra universum. 

För nu djupdyker dock just denna singel frågan som fascinerat oss i decennier, nämligen; Är vi ensamma i detta universum? För Oblidivm verkar det nästintill omöjligt att acceptera det faktum att vi skulle vara den enda levande varelsen, därav uppkomsten av singeln Beyond The Oort Cloud.

The Oort Cloud markerar gränserna för vårt solsystem, bortom detta finns en spännande resa att upptäcka sanningen om universums hemligheter. Därav har singelns namn blivit just Beyond The Oort Cloud. 

Personligen måste jag säga att jag går igång på detta jättemycket, fascinationen av rymden delar vi och den här typen av musik gör att även jag vill söka svaren. 

Ni hör  den synt-doftande singeln Beyond The Oort Cloud Här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply