Thomas Stenström har gjort musiken till cancerfondens julfilm. Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen) heter låten och är vacker vispop som snyggt målas upp av stråkar och gitarr. Tillsammans med filmen blir det en mycket stark upplevelse när vi får följa en pappa och hans son igenom livet. Svårt att se utan att själv bryta ihop…

Favoriter Apple Music

Thomas skriver på YouTube:

”Fått äran att göra soundtracket till cancerfondens julfilm. Alla känner någon som drabbats. I mitt fall var det min farmor Elsie som gick bort alldeles för tidigt. Det här är en vinkning till dom som inte är här, låten skrev sig själv, behövde bara plocka ner den och spela in den, känns som om den har varit där ett tag och bara väntat på rätt tillfälle att komma hit.

Ser du månen där du är ikväll? släpps på fredag och varje krona från låten går till kampen mot cancer under kampanjperioden. En lyssning som gör skillnad på riktigt❤️ Snart ses vi nånstans på nån plats och det är sommarnatt med dina bästa. Håll ut och ta hand om varandra!”

Filmen är regisserad av Sacarias Kiusalaas och du ser resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.