Thomas Stenström har gjort musiken till cancerfondens julfilm. Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen) heter låten och är vacker vispop som snyggt målas upp av stråkar och gitarr. Tillsammans med filmen blir det en mycket stark upplevelse när vi får följa en pappa och hans son igenom livet. Svårt att se utan att själv bryta ihop…

Nordiska Favoriter

Thomas skriver på YouTube:

”Fått äran att göra soundtracket till cancerfondens julfilm. Alla känner någon som drabbats. I mitt fall var det min farmor Elsie som gick bort alldeles för tidigt. Det här är en vinkning till dom som inte är här, låten skrev sig själv, behövde bara plocka ner den och spela in den, känns som om den har varit där ett tag och bara väntat på rätt tillfälle att komma hit.

Ser du månen där du är ikväll? släpps på fredag och varje krona från låten går till kampen mot cancer under kampanjperioden. En lyssning som gör skillnad på riktigt❤️ Snart ses vi nånstans på nån plats och det är sommarnatt med dina bästa. Håll ut och ta hand om varandra!”

Filmen är regisserad av Sacarias Kiusalaas och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011