Thomas Stenström har gjort musiken till cancerfondens julfilm. Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen) heter låten och är vacker vispop som snyggt målas upp av stråkar och gitarr. Tillsammans med filmen blir det en mycket stark upplevelse när vi får följa en pappa och hans son igenom livet. Svårt att se utan att själv bryta ihop…

Thomas skriver på YouTube:

”Fått äran att göra soundtracket till cancerfondens julfilm. Alla känner någon som drabbats. I mitt fall var det min farmor Elsie som gick bort alldeles för tidigt. Det här är en vinkning till dom som inte är här, låten skrev sig själv, behövde bara plocka ner den och spela in den, känns som om den har varit där ett tag och bara väntat på rätt tillfälle att komma hit.

Ser du månen där du är ikväll? släpps på fredag och varje krona från låten går till kampen mot cancer under kampanjperioden. En lyssning som gör skillnad på riktigt❤️ Snart ses vi nånstans på nån plats och det är sommarnatt med dina bästa. Håll ut och ta hand om varandra!”

Filmen är regisserad av Sacarias Kiusalaas och du ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.