Bakom artistnamnet Veinmelter hittar vi Winston Harrison från Nashville. Han debuterade med singeln All night 2019 och har sedan dess släppt en knippe låtar där nu To be free är senast i raden. Nya singeln bygger upp en drömliknande och lite vemodig känsla över sig vilket jag uppskattade. Det blir en svävande känsla som sedan målas upp av sångarens mjuka röst.

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”Jag gick igenom en period av sömnlöshet och ångest och upptäckte att om jag verkligen bara omfamnade och följde med det hela skulle det hända några bra saker. Vissa saker är egentligen bara reaktioner i sinnet vilket jag mest behövde påminna mig själv om. To be free blev som en utforskning av tanken att omfamna ögonblick av grundlöshet, vilket i slitändan är det som gör dig fri. Men naturligtvis var jag aldrig riktigt säker på att detta var svaret, varför det alltid var en fråga i kören ”Is this what it’s like to be free?”.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.