Bakom artistnamnet Veinmelter hittar vi Winston Harrison från Nashville. Han debuterade med singeln All night 2019 och har sedan dess släppt en knippe låtar där nu To be free är senast i raden. Nya singeln bygger upp en drömliknande och lite vemodig känsla över sig vilket jag uppskattade. Det blir en svävande känsla som sedan målas upp av sångarens mjuka röst.

Nordiska Favoriter

Om singeln berättar sångaren för bloggen:

”Jag gick igenom en period av sömnlöshet och ångest och upptäckte att om jag verkligen bara omfamnade och följde med det hela skulle det hända några bra saker. Vissa saker är egentligen bara reaktioner i sinnet vilket jag mest behövde påminna mig själv om. To be free blev som en utforskning av tanken att omfamna ögonblick av grundlöshet, vilket i slitändan är det som gör dig fri. Men naturligtvis var jag aldrig riktigt säker på att detta var svaret, varför det alltid var en fråga i kören ”Is this what it’s like to be free?”.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011