Trove är en sångare från Australien som under det senaste åren skördat framgångar med låtar som Take a walk och Made of time. Nu har Trove jobbat mot sin självbetitlade debut-EP, från vilken du här kan höra singeln Cyclone. Låten handlar om kärlek och vänskap som formats under många år. Sångaren berättar att det bästa sättet att beskriva det hela är som en cyklon. Något som kan ge regn och liv, men samtidigt kan ödelägga mycket.

Popmuzik Lover Patreon

Låten är snyggt producerad med behaglig pop-känsla som och sångarens souliga röst känns perfekt till melodin. Så klicka igång resultatet här nedan och lyssna.

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011