Vackert. 
Troye Sivan och Jónsi samarbetar för att tillsammans göra ledmotivet till filmen Boy Erased, i vilken Troye även spelar en av rollerna tillsammans med huvudrollsinnehavarna Lucas Hedges, Nicole Kidman och Russell Crowe
Låten är avskalad och vacker med en sakral känsla över sig när den bygger upp från ett enkelt piano och den ambienta atmosfären. 

Filmen Boy Erased handlar om en ung kille som får ett ultimatum från sin far som är präst att han måste avvänjas från sina homosexualitet och bygger på en verklig händelse. 
Filmer har premiär här i Sverige den 16:e November.

Popmuzik Podcast

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List.
Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.