De fem bästa – vecka 44

Tänkte börja lista fem favoriter från veckan som gått bland inläggen. Det släpps ju såpass mycket musik hela tiden och med cirka fem låtar om dagen är det svårt att kanske hinna med att gå igenom alla go-bitar.
Om jag skulle sammanfatta inläggen denna vecka så är det just dessa fem låtar / album som du ska ha koll på.

The Sound of Arrows – Stay Free

Duon följer äntligen upp Voyager från 2011. Det är fortfarande lika magiskt och bra, men matinékänslan är utbytt till ett vemod över låtarna som gör det lite mer djupare och intressantare skulle jag säga.

Taylor Swift – Call it what you want

Fjärde låten från Taylor Swifts kommande album Reputation är absolut den bästa vi hört än så länge. Än en gång visar Jack Antonoff vilket geni han är.

Human – Higher

Daniel Adams-Ray sjunger på engelska under namnet Human. Han tar sitt helt enkelt sitt sound slänger på engelska tillsammans med en mix av blues och soulig pop. Succé.

Paresse – Sloth Machine

Synthigt och pulserande av den svenska musikern Ivan Berggren som här går under namnet Paresse. Det var längesedan jag fick höra såhär bra instrumental pop måste jag säga.

Naiivi – I’m leaving

Få debuter ger en såpass stor käftsmäll som I’m leaving med Naiivi. Mörkt och suggestivt, likt en mix av Lana Del Rey och Nicole Sabouné fick hon i alla fall mig att bli helt till mig av detta.

Vad tyckte du?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
You have reacted on "De fem bästa – vecka 44" A few seconds ago

Comments are closed.