Mitt under A Head Full of Dreams-turnén släpper Coldplay EP:n Kaleidoscope. Det är ju inte helt ovanligt att Chris Martin och gänget släpper en EP efter sitt album. Vi fick bland annat Prospekt’s March efter Viva La Vida och A Sky Full of Stars efter Ghost Stories. Nu är det ändå två år sedan A Head Full of Dreams släpptes, så då passar det ju bra med en knippe nya låtar som får ses som ett extranummer till skivan. Eller nya… Miracles har vi hört tidigare när den var med i filmen Unbroken som kom 2014, men här gästas den av Big Sean och Something Just Like This (som här är en liveversion) har vi dansat till sedan Februari. Bäst är EP:n på avslutande Hypnotised. En låt som skulle kunna spelas över eftertexten till en bra dramakomedi.
Måste säga att det är en bitvänlig och trevlig liten EP som Coldplay bjuder på. Den ger absolut ingen bitter eftersmak, men man blir heller inte direkt mätt av den. Utan den är som Coldplay är som mest: lagom.

Coldplay
@Facebook

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow
6 / 10

Fem spår med Coldplay blir ett lagom extranummer till A Head Full Of Dreams och avslutande Hypnotised sticker ut i mängden.

  • User Ratings (0 Votes) 0

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.