Moodblanc - Faith
Moodblanc har ju alltid haft en speciell plats i mitt hjärta med sin varma och poppiga nu-disco.
Efter en knippe singlar släppte duon albumet Faith förra året som bara gavs ut på fin vit vinyl – med ett tack till undertecknad på omslaget, stort.
Nu har de dock valt att ladda upp skivan även på Spotify där låtarna är lite polerade samt att vi fick en helt ny låt – Good Things in Life – på köpet.
Så lyssna igenom resan till St. Tropez, och spendera en vecka med paret som träffas för första gången än en gång, fast via strömmad media.

Svensk Pop Apple Music


[wpbanners id=”5″]

Moodblanc
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011