Leo Stannard - My Friends Got Love (Acoustic)

Covered PSB

Den brittiska sångaren och låtskrivaren Leo Stannard har släppt en akustisk version av sin låt My Friends Got Love . Låten kommer att finnas med på hans EP Free Rein som landar 29 januari. 20-åriga Leo från Leicester blev signad tidigare i år och har en stor talang för att skriva fina melodier. Han är rackarns bra på att spela gitarr också. Det bara måste ju bli något stort av honom.

Lyssna på låten här!

Leo Stannard @
Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Susanna heter jag och är skribent på Popmuzik. Jag älskar att snöa in på en bra låt. Oftast lyssnar jag på indiepop/rock men en bra låt är en bra låt oavsett genre. Artister som spelas flitigt i mina lurar är exempelvis Hurula, Kitok, Rhodes, Arctic Monkeys och Brian Fallon.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011